De apps en online beheeromgeving Mijn EasyRit

Gebruikers van EasyRit hebben met de eerste release van de app al ruim 330 miljoen kilometers succesvol en naar tevredenheid geregistreerd. Dit met een uitermate hoge beoordeling in de App Store. De nieuwe release van EasyRit Registratie is daarom in gebruik vergelijkbaar gebleven met de eerste versie. Uiteraard zijn er verbeteringen toegevoegd in het gebruik, functionaliteiten en de user interface van de app en de online beheeromgeving Mijn EasyRit.

Inmiddels hebben meer dan 28.000 gebruikers een EasyRit account aangemaakt. De iOS app heeft momenteel versie 1.6.000 na verschillende verbeteringen. De meest recente Android versie is 1.0.6. 

Omdat de applicatie volgens de gestelde normen van de Belastingdienst is ontwikkeld, kunt u altijd een administratie overleggen die aan de eisen van de Belastingdienst voldoet. Ook is het tamelijk eenvoudig om de ritadministratie van EasyRit te verwerken in uw boekhouding t.b.v. declaraties.

Ritten worden opgeslagen en met één druk op de knop verzonden naar uw online database (Mijn EasyRit) op www.easyrit.nl. Door op deze website in te loggen kunt u uw rittenadministratie eenvoudig beheren. U kunt routewijzigingen aanbrengen, ritten toevoegen en/of verwijderen, uw persoonlijke instellingen aanpassen, uw ritten exporteren naar Excel enzovoorts! U kunt een adres handmatig ingeven, of simpelweg bepalen met behulp van de unieke GPS functionaliteit. Gedetailleerde informatie toekennen aan een rit is ook mogelijk dankzij een extra invulveld.

Uiteindelijk kunt u uw rittenadministratie vanuit Mijn EasyRit exporteren en verzenden naar uw accountant of boekhouder in een door de Belastingdienst goedgekeurd formaat. Het is ook mogelijk om dit volledig automatisch te laten doen. U kiest een datum en de overzichten worden vervolgens periodiek naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden.

Uw werkgever en de Belastingsdienst kunnen de juistheid van uw rittenregistratie administratie controleren aan de hand van bijvoorbeeld agenda’s, orderbriefjes, garagenota’s, elektronische routeplanners enzovoorts. Bewaar deze informatie daarom goed.

Een onderneming van

EasyRit B.V. is een onderneming van Dutch Concept Group. De mobiele applicatie en website van EasyRit is ontwikkeld door NoBears, tevens een dochteronderneming van Dutch Concept Group.